CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, October 7, 2009

keje keje

hai u olzzzzz, kabare kamu??waras???
aku dah x bape waras, damnly tired lorrrrr....
hari ni aku start keje as pembantu kt kantin sek men, ok la better than aku duk umah n habis kan duit kn....baik aku keje,leh gak duit utk g shupppinnnnn...hehehe

alkisahnya mcm ni, smlm aku da jnji dgn tokey yg dia akn amik aku kul 6.20 pg gtu, then aku ni dgn smgt x brp waja, set la jam pkul 5.40 pg, and before tidor smpt la psn kt my mama suh gerak me before my parent p masjid, utk smbhyg subuh kn. then around 5 am tu, my mom kjut la me from tido ku yg enak, huhu... dan i juz answered it with "hmmmm...nak bgn la ni". then my mom pun g la smyg, n aku pun TERTIDO balik.

tiba2, aku dgr suara mak aku, SHIDAH BANGUN,DH PKUL BRP NI...... aku tgk jam dah pkul 6.20 am!!!!!!!!!!!!!!!!!!! otomatik aku ckp alamak mati aku, ye la tokey nk mai amik kul 6.20, dgn tergesa gesa, aku tnya mak aku, tokey dh mai ke, mak aku kta blum lg, dgn sgra aku membuat perkara yg sepatutnya, mandi n bersiap semua, then around 6.30 am aku dah sipa pakai baju, tggu tokey aku mai


luckly, tokey aku hr ni lewat skit trun dr umah, so lmbt la mai amik aku.... Alhamdulilllah, kalau la dia mai awal, x ke haru aku...huhu. then g la aku kt tmpt keje... ya Rabbi...byk nye keje n letih giler, buat air, juala time bdk2 rehat... dan pasni aku nekad aku nk keje till 21hb okt jek, coz aku da ckp yg 22hb smpai 29hb aku cti, coz aku akn knvo n maybe g holiday with my fmly...

ok la u olzzzz...aku da penat x larat nk mikir ape yg terjadi lg hr ni....later la aku smbg k....daaaa...
adios

0 comments: