CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, November 20, 2009

hate it

salam....
mood x okay....
hari tu igt da dpt keje, ni permanent keje la, then alih2 bos aku kta dia dpt arahan bos besar dr KL, utk new staff juz buat training trial for 15 days only!!!!!!!!!!!!

giler tol, kalau da byk keje xpe, ni satu keje pun xda, mcm ne nk tnjuk skill???
damn betol la, if bos aku rase aku ok, then he amik me keje for thid Dec, if not, bubye.....

so skrg aku kna search keje balik dlm tenet, eiiiii penat la nk search2 ni, nk g interview lg, igt aku suka ke g interview byk kali.....



GERAMMMMMMMM

2 comments:

maiza said...

kawan relak ar
bukan senang nak senang
everything need to start from below!
be strong and enjoy it.
nti kalo dah dpt keje permenant dah x leh nak memain lak.
so enjoy when u can

vanilla ice said...

huaaaaa
mslh nye sayang...
15 hari trial
mcm x logik tau x?