CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, November 29, 2009

my bestiesss

salam n lalola....

dalam hidup aku, aku ada ramai kawan, tapi da 4 org jek yg biasa nye aku luah masalah kt dorg, dorg ni seme msg2 da keistimewaan tersendiri, n yg penting dah berkerjaya...huhuhu

ok lah tanak taip banyak, aku perkenal kan dorg k.

NUR FARIHAH BINTI MAMAT aka ZIRA

umur dia sama je dgn aku, tp mcm bese oleh kerna aku lahir akhir tahun, so dia tua 7 bln..hehe.
kerja as penolong pegawai imigrisen kt JB, Johor. masih single but not available. maybe thn dpn kot kawen or tunang dgn abang 3G dia...hehehe. aku suka tgk dia dgn abg 3 G dia tu, besh jek..harap2 yg ni kekal la hendaknye...

dear, i'm happy when u're happy....kita dh berkawan sejak sekolah rendah lg, tp secara rasmi jd bestie since form 4, means 7 years we oledy jd besh fwenz, u know me n i know u, hopefully tiada jurang yg dpt mencemarkan hubungan kita ni...love u dear


MOHD HAFIZUL BIN MOHAMAD aka PJOE or JOE

hah, ni lain jantina skit, kalu yg bawah ni seme girl, ni lak boy. aku knl dia ms form 4. so means 7 thn gak la knl dia, so dh tahu perangai dia ni...dia ni kalu x sakat aku x sah. x buat aku marah or menjerit2 kt dia, mmg x puas hati mamat ni. umur setahun tua dr aku, single but not available. entah bila nk tunang x thu la aku. skrg dh keje sdri, dia amik contract utk wiring bangunan. pjoe ni baik budak nye, tp satu je la aku x suka, dia suka mengongkong org eventhough aku ni frenz dia. tu yg aku lemah, seme nk amik tahu, tapi tu la,aku wat xtahu jek,mls nk pedulik...hehehe

tp pjoe ni dh byk tlg aku, ms aku xda keje, dia bg aku job, so dpt la merasa duit jap. skrg ni pun ktrg stil contact, and gi mane2 ajak aku, n thats why la ada mulut jahat yg kata aku n pjoe couple...HELLO!!!!!!!! please la , tanak aku couple dgn pjoe, sakit jiwa aku kna layan usikan dia, hard mental disease agk nye...huhuhu



NORLIAWATY BINTI NOROZI aka LiYA

Yg ni lak, aku kenal dia masa zaman diploma dlu, masa aku blaja kt KOLEJ YAYASAN TERENGGANU(KYT), so skrg ni dh 5 thn la kami berkongsi rahsia each other...tipu la kan kalu x penah gaduh, tp gaduh kami jap je, tp thanks to her coz byk bg moral support kt aku time aku susah. pndek kata dia kwn aku time susah n senang. skrg ni keje kt Universiti Darul Iman kampus KUSZA, as penolong pegawai tadbir kt fakulti sains sosial... liya ni kalu nk tahu x seksi tp bg kami semua dia sgt seksi...coz dia mampu mencairkan jiwa2 para2 lelaki...kalu x percaya, boleh je challenge...huhu

NIK NUR AINA MARDHIAH BINTI CHE MOHD SHUKRI aka NINA

pergh cik nina pnya la penat aku nk taip nama ko ni, pjg benor... kalu korg nk tahu ic dia ni xda nama abah dia, coz terlalu pjg sgt. kalu kt opiz or time kuliah, selalu je org terlajak taip nama dia as Nik Nur Aina Binti Mardhiah..hahahaha, tu la nina, pjg sgt nama smpai org dh konfius...huhu... FYI, aku knl dia ni ms blaja kt UITM SHAH ALAM ms wat degree dlu, sejak dr tu smapi skrg we are still BFF. eventhough pernah berlaku sedikit drama yg menjauh kan kami seketika, namun kalau org dah berniat x elok, mesti x jadi pnya kan..... ape2 pun, di antara 3 org ni nina ni la paling banyak simpan rahsia aku, coz spjg 2 thn ni, aku byk bercerita kt dia, n aku anggap dia sebagai penyimpan mohor besar rahsia aku... gegurl aku ni dah keje kt AGROBANK as micro credit exec and now dh tercampak kt rompin...hehe, cian dia, every weekend jek, mst cabut lari balik kuantan.

2 comments:

nina said...

hehehe~~well gegurl..terharu coz aku termasuk dlm list BFF..muah muah..ape2 pon yg terjadi, keep in touch k..thanx 4 everything.byk tu kenangan mase jd roommate kt s.alam tu aite??rindu pulak..

vanilla ice said...

hehehe....byk lagi aku nk taip...tp dh x larat nk taip...
tp xpe, ape2 pun korg seme ttp di hati