CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, December 6, 2009

Alhamdulillah.....

salam...

Alhamdulillah, hari rabu ni ada interview as kerani operasi kt chendering, Kuala Trg. tmpt tu dlm 20 min je dr umah, n if aku gna skill rempit aku yg masih berbaki ni, dlm 10 min da smpai..hehehe

gaji yg dorg ltk dlm jobs Malaysia RM800, kira ok la kan. tp aku harap btul2 dpt kerja ni, coz aku da x sanggup nk duduk umah, rilek2 tapi duit x masyuk pun kan....

Finally, aku mengharapkan doa dr kalian seme agar aku dpt jwtan tu....amin...

p/s: will tell u olz if i get the job or not. pedih untuk menerima kenyataan if x dpt, tp dh nama rezeki masing2 kan... aku hanya mampu D.U.I.T.... doa, usaha, inisiatif n tawakal...

5 comments:

Cek Rosy Daisy said...

gud luck girl~!!

vanilla ice said...

thx babe....

harap2 kamu jua begitu....
KL lg byk peluang compared kt ganu
so wish u all da best

safea said...

nape tak cari keje kat kl jer.. RM800 mcm skit sgt.. cannot survive lar dear...

vanilla ice said...

hai kak pea
cni kalu rm800 kira blh survive
coz shida duk dgn parent
kalu KL mmg sgt3 semput

[SAFEA] said...

mine is RM2000 tp still tak cukup. tambang, makan minum dh bape?? Rm800 is only for SPM.. diploma pun diorg akan bagi RM1200.. jgn terpedaya.. please seek for another job.CIMB byk nak pakai org.. you should try it.. tak berbaloi you blajar tinggi2 tp gaji byk tu jer yg diorg offer.. think twice time before you accept that job.. jgn menyesal kemudian hari...