CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, December 29, 2009

Alhamdulillah

salam u olzzzz

td me da received one call dr satu nombor yg xda dlm contact list ni, then before angkat tu, me sempat berdoa, Ya Allah, mintak2 la boleh dpt keje ni....then finally i heard satu voice ni.... laki pnya suare.... then dia kata...saya dr pusat sumber marang, nk tnya awk dh keje blm? then aku ckp la bolummmmmmm..... n he said, molek sgt la tu coz dia nk gna org utk opiz dia, aku tnya dlu keje ape, dia kta mcm2 keje la, ikt bidang, then aku agree coz aku tanak keje kt bowling tu, gaji pun lbh kurang jek sama, so make it fast... esk aku g jmpa dia, perkenalkan diri sat n Insya Allah aku akn kje kt ctu slma 6 bln.... coz ni program under T gas (terengganu graduate attachment skill).

so, jgn esk dorg wat keje gla tanak amik aku lak sudah...ada aku wat angin kus2 kat ctu nati kan....huhuhu

2 comments:

Cek Rosy Daisy said...

congrats!

vanilla ice said...

thx my dear
jgn x jadi sudah, nangis x berlagu la daku...
hhuhuhuhu