CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, January 4, 2010

cry cry n cry again....





salam.....
topik hari ni....back to the school...
uishhh, xfaham betul aku dgn budak2 ni kan...

xfaham sebab dan mengapa diorang tu seme perlu menangis on their first day g school....

nangis bagai nk rak n ask their parent to stay.... luckily me ms first time msk school, my sister teman me, tp me buat xthu jek dgn kehadiran dia...hahhaa...kejam sguh daku...

n penting nk bgthu ni yg aku x nangis pun ms first day g school, tp agak malang coz dapat cikgu kelas yg agak garang....

suka benar la cubit perut ye anak2 bila buat salah dlm homework....
tatitttttttt wooooooo..... cubit yg paling halus tau, aku dlu dah la keding....xda isi, pastu lak kna cubit kt pewot yg sedia kempis n xda isi tu dah...

ayaya...yinnadeiiii.....cubitan tu trus ke urat kentut aku tau...hahhaha...

tp dlu parent x marah if anak2 kna rotan or pukul by teacher coz tu dpt bimbing ank dorg ke jalan yg benarrrrrrr,..... tp skrg kna rotan skit...trus kasi komplen n wat polis report.

tp xleh salah kt dorg gak, coz guru ni some of them k,NOT all, yg melebih2 dgn tumbuk student la... mcm2 la, tp student pun da gak yg overdose vitamin C yg terlebey nakal x hengat dunia ni...

ikt suka hati dia jek nk buat pape, xkira salah ke betul ke...janji depa puas...

hmmmm...aku dh makin melalut ni...hehehe

the moral of the story morey ni....

"adik2 pi la school, blaja rajin2, jgn jadi mcm daku ni, pas abis school nyesal pun x gna sbb x gunakan waktu yg diberikan dgn sebaik baiknye.... belajar ye anak2...hehehe"

0 comments: