CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, January 26, 2010

new work place: had fun with them

salam

last year aku da mention yg aku dah dpt keje kan, tp kontrak jela 6 bln, tp its ok, before aku dpt yg permanent, aku belasah je yg ni...huhuhu

hmmmm, secara jujurnya ape yg aku dpt ckp, yg aku SUKA dgn tmpt keje ni, eventhough aku x byk keje, tp aku dpt belajar situasi sebenar dlm bekerja, and kat cni gak aku berjaya bergelak ketawa dgn rakan2 sekerja kt opiz...

seme geng kerja mmg sempoi, termasuk dgn timbalan KPP kt tmpt aku keje, mmg boleh msk dgn pkrja bwhan, n i really like this situation. it's really totally different from my older workplace. which aku sentiasa malas nk g keje, no mood to do work, but in here i'm feel so excited utk pegi keje, so far samapi saat ni, xda lagi feel malas or nk ponteng keje, coz situasi kt tmpt keje mmg sempoi habissssss....

sedar x sedar dah almost one month me keje kt ctu, and normal la kan kalu duk opiz, of kos da org yg suka kita n tak, yg jnis talam dua muka pun ada, tp me ignore jek, malas nk layan dgn org jenis gtu, janji x kacau hidup aku sudeyyyy. tp tu kes terpencil je kot, coz everyday keje aku duk mengilai jek dgn dorang, walupun gurauan yg menyakitkan hati, but as usual..... BO LAYAn jek...hehehe

so, mcm ne nk dtg feel bosan kan, kalu hari2 bergumbira? so the conclusion is i've take the right decision to stay at here...

0 comments: