CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, January 30, 2010

puding roti marble


salam...

yeayyy, petang tadi aku berjaya gak buat puding roti marble, yg dh lama aku amik resepi dia, tp hr ni br sempat nk buat...tu pun bdk opiz aku dh bising2 suh buat and suh bwk g opiz, buat sdri tanak, suh org buat lak...huhuhu

ape2 pun esk korg mkn la ek, sedap x sedap lain kira, yg penting aku dah buat k...habiskan puding tu kalu x , aku majuk , mogok....hehehehe

walaupun puding aku x la lawo mcm yg gmbr tu, tp da la rupa gak puding tu...
marble dia ada sikit hancus coz tkg buat tu xda unsur2 kesenian dlm diri...ngeh3

and yg penting ma aku tersenyum coz anak dare dia ni dh start turun dapur buat kuih...
kalu x, hmmm x jojak pnya nk buat kuih tu, aku bkn x pandai cuma x reti jekkkk....ahahaha....

ala, mood kalu x datang, mmg x menjadi la pnya....so bila aku dah berkobar2 aku akn buat

kalu xda mood, suh la aku buat sampai air mata pink pun aku x buat pnya, lagi kasi aku marah ada la, coz main paksa2 kan...hehehe...wat to do, aku ni panas baran skit...

pasni byk lagi resepi yg aku akn cuba...
tungguuuuuuuuu

1 comments:

nikkynazznina said...

yang...resepi mana ko gune? fill free to send da recipe ek...