CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, February 4, 2010

ianya terjadi!!!!!!!! silent mode......

salam

hari ni betul2 aku dalam silent mode....
smlm aku pnya batuk dah menunjukkan meter ke paras sederhana bahaya.....tapi aku belasah jek chang kal dgn colleagues aku semalam
hehehehe

hasilnye....nah ini dia, aku betul2 jd super duper rocker todayyyy....suara aku dah makin serak... ye la, guru chang kala kata, naik suara, aku pun kasi anglkat itu tone la, pendek cite lepas gian yg dah lama x chang kala.

hari ni, di saat aku taip ayat ni, aku kna bertugas jd operator, gantiabg bodin g jmpa somebody, di saat suare rockers ni, aku kna angkat n buat Call!!!!

tidakkkk..... tp xpe, dr aku duk saje2, x buat keje ape2, aku belasah jela, asal depa leh dgr, tp aku la pulak ada problem terlebey...suara dah la serak, pastu telinga aku lak xdpt nk ditingkatkan servis...aku xdpt mendengar dgn jelas....haaaaa baru je td aku g blasah satu panggilan..hehehe..

al kisahnya gini...da pegawai aku nk mintak sambung ke PA KPP, then dia sebut mok wan...then telinga aku ni pegi kasi info kt otak, AWANG!!!!!!!!!!
mak aih malu nye aku...... seme dah gelak,so pasni aku kna suh depa ckp kuat2,coz aku x dpt dgr dgn jelas...huhuhuhu tecian aku kan..

hari ni ada poco2 kt opiz aku, so igt nk join la skali, tgk dlu mcm ne, kalu beshhh...mggu seterusnya...no more POCO2...hehehe

0 comments: