CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, February 21, 2010

pesta buku 2010

salam seme....

ni nk bg announcement ni.... dgr elok2 k...


kpd warga2 bdk2 sekolah x kira stages, tadika ke, taska ke, rendah n menengah ke n termasuk seme rakyat Malaysia....
pade 24hb Feb sampai ler 3 mac 2010, akan ada satu pesta buku bertempat di Terengganu Trade Centre(TTC), alah yg dkt dgn planetarium tu, nak clue lagi sebelah je dgn Mydin Mall n Giant kt Kuala Terengganu tuuu.... x kenal lagi??? ape kate korang g search google je la yo.... x larat dah nk bagi clue banyak2 ni...huhuhuhu


time dia start dr pukul 9 pagi sampai la 5 ptg...

motif utama aku post bnda ni seme? nk bgth korg aku akn jaga booth kt ctu...hehehe booth utk BTPNT.... macam2 ado yo kt ctu. souvenier byk ktrg bagi...

so datang la beramai2 utk meriahkan pesta buku ni k...

peace no war..... adios amigos....

0 comments: