CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, March 9, 2010

engagement & wedding... my turn??


salam....

ishk2, mentang musim chotti skul, ramai tul amik kesempatan nk kawen n tunang...n aku x terkecuali.... x terkecuali nk g menjengah pengantin...huhuhu

On this 15th march, one of my BFF nk bertunang, hmmm smpai gak jodoh dia. bakal tunang dia orang perak, tp both of them keje kt Imigresen kt Johor... harap2 yang ni berkekalan smpai akhir hayat n dikurniakan anak2 yg soleh n solehin...
my wish for you... smga abg 3G ni mampu membahagiakan kawan aku ni, smga dia dpt memenuhi kriteria yg ko impikan selama ini, smga dia menjadi pelindung time ko susah n senang... dan dah nk bertunang tu, jgn lupa lak berdoa utk aku sekali agar kwn ko ni SEGERA dpt jodoh...hikhikhikhik......

and on 20th march lak, InsyaAllah panjang umur, kami sefamily akn ke Kuala Pilah, nogori sombilan... untuk attend satu wedding kt sna.. wedding ank saudara kakak ipar aku... dia dh lngsung klau x silap aku bulan disember thn lepas, now baru nk wat kenduri kendara...xpe la kan, yg ponting da HALAL....

then, mcm bese la, kalu dh sampai kek ko kola pilah tu ha, mosti la eh po'ie ke NILAI...woot woot woot, shupin3 la yooo...bak plz spend alots alot alots of money, coz i nk pi shupin..(skali x jadi g...huaaaaaaa...malu3...)

hoho, sekian untuk kali, nati aku membebel lak...

0 comments: