CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, March 22, 2010

KERTEH -> KL -> N9 part III

salam...part yg last... dah last ni...dh tau korg mst da bowink kan...hehehe


lopaih je kenduri kendara tu kami bergegas ke Nilai lak pasai ayah aku nk beli kain langsir utk replace langsir yg dh 2 thun x berganti ganti ni, bertolak dr kuala pilah around 12.45 samapi di Nilai pukul 2...

di kasi short sama story, pilih pnya pilih, setelah masuk brp byk kedai, maka dgn persetujuan big boss, make kaler biru di pilih dgn kos langsir utk sliding door and tingkap 3 panelX6 yg berjumlah Rmxxxx.00...... tu pun pas bercekik berurat tegang dgn towkey suh krg kan kos tu...akhirnya kemenangan berpihak pada kami...hahaha sory towkey ayah aku mmg pembida yg terbaik dr ladang k....

hajat di hati, alang2 dh sampai ke sorga supin, nk mencekik duit ayah aku la utk beli ape2 utk aku kan, sekali lagi utk kedua kali sekian, aku kecewa....aku x smpt beli ape2...huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tu la niat dh x elok kan nk amik duit ayah aku...huhuhuhu.... mase x smpat pasal duk habis mase kt langsir tu jek... x puas hati betul la aku... 2x datang nilai, 2x au x beli ape2...marah betul aku rase.... ishk...next setaimmmm x mo plan2 daa...sampai sane trus aku grab mane yg aku berkenan....pastu kt kaunter panggil bis boss kasi bayar..nyampessssssssss...

nak ditambahkan lagi bengang aku.... sementara nk nunggu langsir siap di jahit, kami duk nunggu kt area surau dia, aku ternampak seller ni jual kasut crocs china mali, aku da siap beli satu, n pakai wooo...teruja kan at least da gak satu bnda yg di beli di Nilai... tp hampesss nyor sekali lagik bila sandal tu x muat pulak dgn aku...mase beli ok jek...sekali bila da bayau n pakai, x muat plak...aishhhhhhhhh SAKITNYA HATIIIIIIIIIIIIIIII.............huaaaaa, ape la nasib kan....


hmm..... end of the storey..last2 aku pulang ke ganu dgn hampa jua..........

0 comments: