CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, March 9, 2010

ntah ape la dia ni

salam.... bak kta pepatah yg aku reka sendiri, shida alpacino akn merungkap rahsia smpai ke lubang idung kuman...hahahaha...kalah naz si rambut ketak tau...aku kalu menkurik rahsia, kn hati2...habis aku kurik2 nye.... habis la aku pasni, jmpa aku mst korg xnak story ape2 kan??? hahaha, dun wory, bnda yg x sepatutnya aku korek, aku xkan korek, tu kan privacy anda......panjang benor lak kan mukadimah aku ni kan...k la, let's begin to our new story...

mcm ni ha citonyo....

aku ada la sorg kawan lelaki ni ha, yg blaja skali kt UiTM, sekali course marketing...
alkisahnye, dia ni dh keje kt satu bank, n kt bank tu dia ni berkawan rapat la dgn sorg girl, ngeh3.... then bila kitorg tnya, ada ape2 ke dgn girl tu pasal rapat je kan, g kenduri bersama sama, amik gmbr mesra banyak oooo.... tapi.... mamat ni blh lak xnak ngaku, kta skandal jek, siap mrh ktrg pasal tuduh dia ada gf...ktrg kta la bkn bnda salah pun if btl dia dgn girl tu berpcaran n bercintan cintun kan.... dah dia xnak ngaku, ok la...kami agkt tgn la, x mo kacau privasi dia...so issue tu diam gtu je la kan..

tapi kan Allah itu Maha Besar, satu hari aku tergerak nk buka friendster aku dh berkepuk n berhabuk tu... sekali bila aku bka friendster dia, hamik koooo..... siap ada comment "luv u tu dear" dr girl tu...ahaksssssss kantoi ko xnak kasi tau, skali fster yg tlg bgth kt aku....hahahaha

dan aku dgn smgt berkobar2 trus call BFF aku, dia pun terkejut n on da spot trus bka fster dia yg dia sdri lupa password daa...hohohoho.....n seperti yg aku jangka....minah tu terkezut...so unsangkarable kan... then trus di shout out kn ke fbook lak...hahahaha....satu fbook dah thu rahsia ko....

the moral of story kalu bnda baik xyah la nk srok, bkn ko buat dosa pun kan, bnda yg membahagiakan, ape nk susah...ape2 pun kpd mamat tu, kami mendoakan agar anda berbahaggia, dah konfom tu jgn lupa panggil kami.........

wink wink wink.......

0 comments: