CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, March 29, 2010

perasan x?

salam...

eh korang...perasan x yang background aku dah bertukar...hehehe...dulu gmbr kucing, pahtu gmbr girl kt padang, then gambar girl yg chun habbesss ni...hehehe

mase mula2 tukar background, mmg hati aku dh berkenan dgn gmbr girl tu, tp yg problem bila aku post jek, font dia xngam, jd payah nk membaca la plak kan...so solution nye aku tukar la ke background yg sikalang...tp motip sebenar nye, aku sbnr nye zaman dolo2 really2 hate pink u know........pasai ape xthu la...sgt2 anti dgn kaler ni...sekali sape entah pi sumpah aku, kta aku doa agar ko minat pink gilos2...chitttttttttttttt...... menjadi kenyataan do sumpah dia...tp xla sampai gilo kan...sikit2 la baru nk berjinak...ehhehe...sweet plak aku nampak kaler ni...huhuhu



then teringat plak member laki aku ni aku nmpak sweet bila aku pakai pink kaler...n ada gak pegawai aku tegur aku bila aku nmpak lain bila pakai baju kurung pink kaler...so adakah misi aku untuk pakai pink patut diteruskan...ermmmmmm

have to think about it first...segan ooo pakai pink ni...hehehe....(mcm la bogel kalu pakai pink shida oitttttttttt,........plz be logok k...hehehe)


think think think..........

0 comments: