CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, March 26, 2010

supim supim supim time....ohohoh

salam

semalam aku ikt staff aku g nganta buku NILAM kt PKG binjai n kemasik, so dah alang2 g area Kemaman kan, aku pun membodek la driver suh benti kt Mesra Mall, aim nk beli Big apple je pun...hahhahaha...nyum nyum nyum... best2...

tp kan, sekali tu, aku dah terjuling kt satu kedai kasut, yg offer 50%, n tanpa rase bersalah trus aku grab satu wedges...ohohohoh.... shukerrrrr...ada kasut baru...wiiiiiiiiiiiiiii....
yeyeye...x sabar nk pakai g opish...biar mrka terbuntang melihat ketinggian aku bertambah, hehehe, menambahkan inci aku bermakna makin lonjong la aku...huahuahua....

balik umah, mak aku siap ckp, aii nk jd makin tinggi lagi ke? aku juz senyum, bkn pe aku lbih suka wedges dr heels...lagi stable u...no more adegan, "eh eh eh, asal lak tumit ni x rata...hahahaha(terpele'ok ye u olzzz)''

hari ni nk g supim lagi la, supim brg baby lak.... utk ank staff aku yg dh berkirun dpt baby baru tp x g nengok lagi....huhuhu.... duit tarak masuk maa, so skrg da masuk...so beli la ape yg patut...huhuhu....

lagi list menanti, lagi rabak duit kt bank tu tarakk....hehehe

0 comments: