CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, April 14, 2010

ayam oh ayam...krurrrrrrrrrrrrr

salam
how do u feel today?good or not in a good mood??
me?? aku rase ak dlm mood ting tong...
ting tong dgn pi'el manusia yg x habis2 PHD...


cian aku ditindas...betul la ckp org, jgn buat baik sgt dgn org, nati kna pijak kapla...mmg betul n dah terjadi byk kali ke aku...cma aku je yg x sdr n butakan diri n terus bg pertolongan ke manusia2 yg x sdr diri nih

sedih sebab pengakhiran mcm ni.... berduka..
tapi ape nk buat, dorg x tinggalkan kudis langsung kt aku...

i'm trying to improve my self, to be more politely n more secretively...
no more tears from me, untuk perkara yg bodoh seperti tadi...
just wasting my tears, better aku simpan utk stok masa hadapan kan
kang aku x dpt kuar air mata, cian mata aku x dpt dibersihkan..payah lak aku nk cri eye more nk titis dlm mata aku...

maybe korg akn kta, ape kejadah la post ni, lgsg x da kaitan dgn title, tp utk kwn2 terchenta, mereka akn faham tajuk ni...

bila igt balik, klakar pun ada, panas mcm cacing kepanasan..hahahaa

see, Allah tu Maha Adil, DIA terus tnjuk n bagi clue kt aku...org tertindas.....so jgn igt aku takut dgn ugutan tu...

i repeat............

AKU LANGSUNG TIDAK TAKUT!!!!!!!!!!



p/s: entry ini khas utk org yg ada PHD kt aku selama ini sejak aku lahir smpai la hayat aku. u give me the shits, but aku xkan biarkan shits tu terus melekat di aku... THINK BOUT IT!!!!!!!!

0 comments: