CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, April 28, 2010

dinner

salam

semalam kan aku g dinner...eh ye ke dinner?? boleh la kot assume dinner, pasal dh malam kan...hehehehe...


then dia pnya mknan, byk variety, tp ciput je aku boleh masuk...hmmm pasal rase krg daaa...hehehehe....

n aku berjaya "menyumbangkan" sebuah lagu...muahahahahaha..... dasar enggak sedar diri mu ni ork shida, dah sore mcm donald duck ada hati lagi nk karoksss...hohohoho...... eh ada aku kisahhh...bak kta kak na, pdli ape dorg, dorg xmo nyanyi, kita nyanyi...hohohoho,bravo la kak na, mmg slumber rock makcik ni wa bilang kt u olzzz....

tp kan, main point aku nk bilang cni, aku kn tido kt asrama BTPNT, pasal mls dh nk menapak balik umah malam2...ko igt mak ni hati waja ke? nmpk je mak ni hati kering tp yg adoooo nokkk...so dr aku duk tergagau2 nk balik home sorg2, better ak stay kt asrama kan,...solamat gtu...

tp yg x sdp tu, bila ada makhluk yg duk ketuk2 pintu bilik aku...chittttt sape kan anda tu ha, gatal sgt nk ketuk, n then bila aku bka pintu, xnk show lak muka anada yg gojas tu....eiiii misteri tu smpai skrg dok unsolved g....

then, bila ku cite kt geng2 aku, dorg trus bg conclusion dgn tnpa rase bersalah, yg aku kna usik dgn tuttt tuttt tuttt.... mak aih......

aku terkesima.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skrg ni aku tgh tunggu koleksi2 gmabr dr paparazi yg meliar2 nk amik gmbr smlm...

hah, mane gmbr? pnya la sinor banor mata aku kna flash, xkan satu pun tadak pix ai,....

sila bg yek ...hehehe



0 comments: