CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, April 20, 2010

fantasi di sorgaaaaaaaa

salam u olzzz

aw r u??? fine kan...hehehe, kalu x fine, better g relax b4 ur blood pressure naik mencanak canak...hikhikhik

smlm aku tgk cite Boys Over Flower, fuhhhh...mula la aku memulakan pelayaran aku ttg fantasi cinta ku...ttg mimpi aku pasal my hubby n sgla mak nenek yg indah2 la....

aiiii, aku ni kalu tgk cite korea, mmg kuar la kepak2 aku seme...melayang layang mencari taman yg indah utk aku melebarkan sayap...n start berangan...hmmmmm....indah nyaaaaaa.....

back to da topic...smlm aku tgk cite yg aku mention tu la kan, sejibik C&P cite meteor garden..hmmm...ape2 pun anda di maapkan psl aku mmg minat dgn cite korea, so aku layanzzz jek...wlupun jln story dia mmg sama...alahai....xd idea dh ke? hero pun smart, heroin pun cunzzzz, xpe la, kasi boley forgive ler...huhuhu

hmm...alangkah indah kalau ada org nk sponsor aku g pulau Jeju...hmmm

anyone???? ;))

2 comments:

maiza said...

shida aku suka tgk cete tut..tut.. jer
hehehehe

vanilla ice said...

hahahaha
ko ni mai
nakal betul tau....
mentang2 dah matured yek
hehheehe

eh, kalu ko xnak hadiah yg x matured tu
it was my pleasure utk aku trma tu seme
hikhikhik