CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, April 8, 2010

pat pat siku lipat

salam

ini hali aku mau start entry ni dgn pantun dua kerat..ngeh3

hari ni makan pengat
ini hari malam jumaat

hehehehe, canggih kan pantun aku
muahahahaha, riak lagi shida.....

korang tau ke motip aku taip entry ni?
aku sbnrnyr motip utama adalah untuk kasi tahu kt korg ni la
ala, buat yg sudi baca belog aku ni..hikhikhik
nk bgth yg aku dah update
hahahaha, tu je la kot

toing toing toing, hammer mainan ank saudara aku dah melayang ke kapla aku, pasal buat lawak x brpa nk cerdik... ok ok la....

sebenarnya aku nk bagitahu yg skrg ni aku dah fobia dgn lagu tradisi ni
"pat pat siku lipat, sape cepat dia dapat"
muahahahaha, larikkkk cari bantal utk sorokkan muka..tatottttttt

bagi peminat bersiri drama seram mesti tahu kan
lagu ni utk cite ape??? alaaaaa, cite PENUNGGU GUNUNG RAYA tuuuu
haiyaaaa, i think la, this is the 2nd drama seram yg aku takut nk tgk selain dari KEKASIH KUSERU....huhuhuhu....giler seram...x panas bumps aku duk setempat tu, asyik larik jek...huhu

tabik spring la ke penulis skrip tu...tahniah berjaya buat aku suku pengsan tgk cite ni...
aiii...cte ni besh, takut n nk je xmo tgk cite ni, tp tarikan tu buat aku stay gak smpai habis


sekian....(bab enutup ni slalu jek aku tergantung kan, pasal xthu caner nk end kan entry ni...boley gtu??? ampunnn)

0 comments: