CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, April 5, 2010

payah bobonar la nk update

salam n have a good day

hehehe
ishk...payah bebenor ler aku nk mengupdate blog gojas aku ni
asal aku taip utk di post kan jek, mst aku cancel balik...
dunno why...tp msti sekerat jalan jek aku taip
hikhikhik
dush dush dush utk cik shida
pasal nk ada blog mcm org lain gak, tp malas nk renew koleksi post2 dlm ni
heheheheh


what to do kan
aku kan busy recently
mane sempat kan, pasal study utk exam SPA nanti
so xda mase la nk layan ni seme

prang
prang
prang

adei....petir dah sambar aku pasal aku menipu...ampunnnnnnnnn...tobat x tipu daaa..huhuhu
ok2 la, aku mane ada study pun, hari tu jek yg tgk jap notes
then aku naik pening sendirik daaa
notes x pening mane, tp oleh sebab dlm softcopy, jd berpinar la mata aku nk membaca kan
huhuhu
tunggo ko...aku pwint kt opiz nanti..kasi habiskan kertas opiz...harta gomen je pun..hahahaha
aku x mengikut seruan kerajaan yg menyuruh rakyat dia mengamalkan dasar penjimatan
huhuhu...ada aku keysahhh....


muahahhahaa....
xpasal2 nanti aku dijadikan suspek utama bila ink pwinter kt opiz aku habis
ye la, dah kalu dorang bace post ni...bucur la secret i u.....

emmmm, patut delete ke entry ni????
thinking later2 jeler..

mau tidur daa....hari sudah larut malam..
bubaiiiie,,,,,,,,,

0 comments: