CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, April 30, 2010

ekcherchaissss

salam tengah hari shemer....

baru je pas sdh manjat bukit besar kt kuala terengganu, mak aihh nk boleh samapi ke atas, mmg pancheattt aku...aku ni kan maha kaya manja kalu bab2 berjalan ni...kalau berlumba dgn ma aku, mmg kalah aku..huhuhuhu.... sah2 budak yg membesar dgn manja nih..hahaha

tp relek giler la si shukri aku tgk tadi, sambil dukung anak kak nani, smbil dia memanjat, mmg gigih la dia ni, x semput lgsg, aku yg bwk diri sdri pun x mampu nk melangkah...gila la weiiii...sayang x dpt nk amik gmbr, pasal camera d phone aku ni x ckp memory, nyampesss mak...kalu x boleh buat bahan bukti...hukhukhukhuk

then pas sdh trun bukit, ktrg singgah g mydin mall, nk g minum, sambil sopim2 skit,dh alang2 duk ctu, beli la pe yg patut kan...alahai baik dak shukri ni pasal ngikut je ktrg...x mengeluh lgsg...mmg patut buat menantu ni...hehehe

pas makan, minum n sopim bagai...maka balik ler kami kan...kt traffic lite mydin mall tu, tibe2...ktrg ternmpak sorg boy ni...duk berlari2 tgh jalan rya yg panas lagi terik tu, dgn keadaan BOGEL!!!!!!!!!!!!! hohohohohohohoho.............oh siaran blue percuma d tgh hari...

tp cian lak dak tu, pasal pns2 gni, bdk tu mcm confius, xda sorg pun yg tlg balut tubuh dia,termasuk kami...hehehe

hmmm, bila igt balik kan, bdk dak tu nk berbogel kalu dia waras, tp dia x sdr yg jd mcm tu...cian nyer dia... hmmmm

0 comments: