CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, April 10, 2010

SPA 8

salam

just went back from the test maaa
toing toing kpla aku ni ha
soalan x difficult mane

tp pasal x buat revision
padan muka aku
aku xleh nk brpa jawab bahagian A
hikhikhik
ketuk ketampi 1 kali dulu
huhuhuhu.

soalan yg paling extravaganza senang
"berikut merupakan filem arahan Allahyarham Yasmin Ahmad kecuali"
A.sepet
B.papadom
C.gubra
D.mukhsin

hah, sape tahu jawapan ni??????
kalu x tahu mmg nk kna free2 bau CD aku ni....
nk try, sila kan jawab k..hehehe

then boleh lak ape yg aku bace dlm e-notes
yg diberi oleh kak nani
ada soalan sijibik kuar ye u olzzz
aku dah menyesal pasal x bace elok2
huhuhu
sila salahkan mata pasal nk tido je memanjang

dan untuk sekian kali nya
selepas dah graduate ni
aku telah mempraktiskan lagi seklai
skill machine gun aku..
hohohohoho
xdan masa la wei kt paper kira2 tu
aku pun buka case machine gun
dgn lafaz Bismillah
dumdumdum
aku tembak
yoooo, wazzup bro...dgn jayanya aku siapkan paper tu

paper lain ok2 la
tp aku rase result dia mcm kelabu2 asap jo

yang pasti, kalau mmg dah tertulis jwtan ni mmg utk aku
Syukur ke hadrat Ilahi
kalau xda pun, aku redha...





nota kaki:: bau CD adalah bau kentut yg sgt busyuk yg di create oleh aku n my BFF

0 comments: