CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, May 21, 2010

bowsun

salam

bowsun nye tgk blog ni xda new post, hmmm...

tp ape yg aku nk hapdate yek...no idea la, keje aku pun tggal sebulan je lagi kontrak, then aku say babai...yg konfom 2 musuh telah aku cr sepanjang aku duk ctu, bkn aku yg create the enemy k, tp dorg yg terlalu amik kisah pasal diri aku ni...

ok2, aku dah melalut, bkn pe supposedly aku ada kt KL this week , tp my BFF lak x jadi g...kna g kursus, huwaaaa kuciwa tahap anak kucing nk susu tau...hukhukhuk

kalu x, boleh aku menjamu mata barang2 kt mall ni, xpun bagi korg tgk aksi gedik kami kan..huhuhu, namun ape kan daya, X JADI= KENSELLLLLLL..

btw, kasi happy skit la, another my BFF, si zira dh nk kawen next jumaat, congrates dear
smga kekal hingga akhir hayat n sabar menghadapi dugaan alam perkahwinan(cisss , ckp mcm aku da kawen jek...puii, poyok2...) n lagik, smga meriah dgn anak2...heheh

baiklah, aku xda mood nk pjg kan post ni, jadi takat ni jek,

FULLSTOP.....

0 comments: