CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, May 25, 2010

postponed

salam...

semalam, 24hb org keje gomen dpt gaji kan....hehehe...maka tersenyum lebar aku nmpk masing2 kt opiz aku ni...ye la duit dh masuk kan...ape lagi mase utk bayar hutang la...hikhikhik

pastu, dh jd rutin depa ni seme, dh masuk gaji, pi supim brg2 dapur lah kan, aku pun g la skali tumpang abg aku, walaupun hakikatnye aku ni g nyemak je di antara org keje gomen g supim kt maydin tu...hehehe

yg pasti, oleh sebab n kerana kt mane2 ngri kt mesia ni ada isu lack of sugar, maka g kt pasaraya, tmpt gula jd sasaran dlu, n hajat di hati nk beli gak skit, tp hampeh nengok org yg beratur nk beli ke gula tu mcm dpt duit seribu jek...huhuhu...maka aku kensel kan hajat murni aku tu...dah round ni, then aku nmpk manusia2 yg berjaya merembat gula 2kg sorg tu, duk kepit ke plastik gula mcm duk kepit ke berlian 80 karat...hehehe...lucu lak tgk dorg ni, nk gelak, kang ada lak org kta aku sewel...so senyum dlm hati dh lerrr

tp yg buat aku kasi hot...boleh lak sandal aku PUTUS tgh supim2 kt ctu...cissssssssssss xda tmpt lain ke ko nk putus????? nk naik kt tgkt atas serbey sandal, dh malas dh, sudahnya aku duk heret sandal tu, tibe2 aku nmpk mcm org cacat...oh no no no no...saham aku jatuh...tidakkkk

kekdahnye, xtahan nk menyeret kaki, maka aku merabak kan poket aku dgn beli wedges baru...huhuhu...ate nye rajin bebonar teman nk g nyeret kaki spjg jalan tar tu, dlm supermarket ok la kot, marmar, licin gak, ni jalan raya, kesat seyhhh, buruk ruper nye nk nyeret kaki kt jalan tar, mcm baru pas kna langgar kete ler kekdahnya..huhuhu...aishhhh lari bajet aku bulan ni...

ape2 pun hadiah kawen BFF aku yg nk kawen dh selamat aku beli..heheh

ok...next topic...
(post baru lak...hehehe)

0 comments: