CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, May 16, 2010

selamat pagi cikgu.....

salam

hari ni kan teacher's day, then aku teringat satu kisah ni, bila ada budak school yg masuk program NILAM, kan dia panggil aku CIKGU k...hehehehe...malu sebentar...

x sangka aku, bdk2 tu akn panggil aku cikgu, korg tahu pasal ape? pasal kt tmpt aku ni, seme pegawai aku bekas2 cikgu, so bila pegawai aku ni cakap yg staff2 kt cni adalah bekas cikgu, maka dgn innocent nye bdk2 ni belasah seme staff office cikgu..oh sungguh x bersalah mereka yek, n aku jawab je salam tu, wajib jawab salam k, eventhough ko menci yg amat kt person tu, bila dia bg salam, wajib jawab k, kalu x, dosak...hehe

ape2 pun SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu2 di dunia...

terima kasih krna mengajar chayerrr...hehehehe



0 comments: