CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, May 15, 2010

temock

salam

eh eh korang, aku kan ada akaun FB (ape motip makcik ni kasi tau dia ada akaun FB ni?????mungkin kah nk suh korang add dia???? hmmmm.....x reti2 nk add lagik???nati aku kasi approve...ngeh3), pastu kan aku ni add la kwn2 lame ms blja dlu...

pastu bila aku review satu2 gambar dorang, pergh, makin membooolattt mereka seme, dlu mereka sgt cute, kurus jek, slimworld lagi ko...tapi skrg ni mencanak2 naik berat dorg k...

cessssssssssss kata kt org, mu pun super tuler gak la weiiiiiiiiiii..

hehehehe, nk buat mcm ne kan, maybe dorg tu bahagia sampai makan pun happy jek, termasuk la aku...tapi kes aku lain k...hikhikhik...aku ni sosah ke sonang ke, makan wajib yo....xda kompromi kalu bab makan ni haaaa....

bkn pe, kang kalau Allah tarik balik nikmat makan tu, mcm ne??? dah xleh nk makan kan...kurus balik...so befre kna tarik balik nikmat tu, enjoy selagi boley...but make sure mknan tu HALAL la kan, jgn lak g bedal yg ontah hape2...tu jadi laknat pulak nati kan... JANGANNNNNNNNN, x bau sorga ko nati...ngeh3

haiyakkkkkkkkk, baru tersedar entry lari topik..., but true what...sepanjang observation aku la kan, mmg most of them dh naik tomban, n then aku terfikir...


ntah2,dorg pun berkata bnda yg sama kt aku kan???

oh tidakkkkkk

0 comments: