CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, June 21, 2010

priceless experience

salam...today oledy 21th june, means aku hnya ada lagik seminggu kot kt tmpt keje aku ni...dah nk smpai 6 bulan aku kt cni...mcm2 kerenah n pengalaman yg aku kutip ms kerja kt cni...pengalaman yg aku xkan belajar masa kt kelas n universiti....

pengalaman yg xda mane2 cikgu, lecturer or popeser yg boleh ajar, seme ni aku kutip by my PENGALAMAN.....pelajaran yg menyedarkan aku, bahawa setiap ape yg kita lakukan walau setinggi mane kita belajar, namun sekiranya pengalaman hidup x cukup, maka ilmu kita masih kosong...yilekkk ok...

jgn sesekali menyombong dgn org bwhan krna org bwhan ini lah tiang sesuatu company...salah satu silibus yg aku pelajari...hormat menghormati, n sentiasa rendah diri..

perasaan aku??? aku xtau nk kta ape, but to be honestly...i'm sad...yes.....aku sedih...6 bulan aku kt cni, mcm2 ragam staf aku lalui...but most of them..really2 membantu bila aku dh terstuck dlm problem..

to kak na, kak eni n mok wan, trma kasih krna sudi menerim shida n meletakkan nama shida dlm friendlist korg....syok berkawan dgn korg...walaupun i'm still YOUNG...heheh, sengaja besarkan young tu...hehehe...tp hokeh la kwn dgn korg...

mesti pasni aku rindukan opiz tu, meja n komputer yg selalu aku gna kan.... harap2 jgn aku wat sengal, bangun pagi2 nk g keje...huhuhu...

awwww...so sad la nk tggal opiz tu, tp nk wat mcm ne, xda rezeki nk sambung, sooner or later still kna kuar dr opiz tu gak..

oh, aku dhh xtahan..mood sedey dh dtg...have to go first.......babai


0 comments: