CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, June 12, 2010

vely2 long journey okehh

salam..fuhhhh penat you...

post ni sebenar post yg tertangguh...hehehe

1- 6 jun yg lepas aku g perlis atas ajakan kakak aku...baik pnya ayat kan...walhal ada agenda tersembunyi tu...suh aku jd bibik dia..pasal dia laki bini kna main woodball wakil ganu n petronas,so timr dorang main, xdok org nk jage la ank dorg tu...so memandangkan aku ni anty yg gojas plus yg garang serta boley la kawal budak2 tu, maka akak aku ni panggil ler aku menjadi nanny mc phee...

Masya Allah perjalanan nk ke perlis sgt mencabar okeh....lalu kt grik yg penuh dgn dugaan n time ktrg lalu waktu malam yoo...so x nampak sgt, tp bila time balik...hamik mu...baru nmpk gane gamok laluan grik tu...penuh dgn curang...eh.... curam.....hehehe...naik serung loks aku nengok nyer, sambil berdoa agar perjalanan kami di mudah kan...huhuhu

ok, aku dh skip ke ending td tu.... kt perlis, ikut plan asal duk homestay, tp bila ktrg smpai kt homestay tu, ya ampun, aku berkata dlm hati...ni ke homestay yg aku akn duduk sampai 6 hari dgn ank2 saudara aku tuh???????????????????? ni bkn homestay tp umah sebijik, xtau mcm ne nk describe, bkn mcm homestay la, not suppose to be homestay tp umah sewa...aishh pyh aku nk describe la frenz....

pastu kan u olz...dh masuk tu my BIL, xmo stay pasal memikirkan anak2 dia yg "nice'' tu,nk duk dlm umah yg penuh dgn pasu...ayoyoyo....no no no no no no, kenot3, i x setuju....pastu kan dgn bilik yg sempit, then ada ke patot suh aku duk stay bilik blkg, yg org sng nk masuk, dey makcik i ni gegirl k, ada ke nk suh gegirl ni duk blkg sorg2, time mlm x ke bahaya?????? lu pikir la.....

last2, ktrg kensel duk ctu g duk kt hotel sri garden...ok la servis dia...bilik double queen RM 149 per night, cma bekpes je xda pilihan, ,enu same jek hali2.... x nasi lemak, mi toyeng...uekkkkk aku dh terbayang mknn ganu...nyum...

hokey, cut the story, ms duk sna smpt la g padang besaq n bkt kayu hitam...to me..better g padang besar dr bkt kayu hitam, selain dr murah, byk pilihan...trust me....

k la u, dh la post ni, pjg overlimit dh, konpem korg mls bc dh kan...stop je la kt cni...bubaiiii

0 comments: