CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, June 12, 2010

zira kawen.....aku masih solo

salam..ya Allah, semaknye mata aku tgk blog ni xda post baru...huhuhu, now i'm back, so ada la post baru...hehe, tp lyn gmbr je la ek....malas nk taip, pasal esk Ganu dh kijo, so mau merest kan mata ni...hikhikhik
masa ni makcik ni tgh berdebar nk jd bini org, suh senyum pun takmo dh, plus ic boleh x jumpa time ni, jeng betul, guna je la lesen memandu tu yoo

ni aku dh balik, x larat dh, whole day kt umah dia, ms utk rest, tp secubit pun ko tarak kasi kt aku kek tu...chittttt
yg ni mmg aku x g la kan, pasal dh rembang sgt ni, pukul brpa sdh aku pun xthu...huhu
second pnya baju, cantik lak colour tu, waima aku nmpk both bride n groom dh lenjun dek songket tu...haiyyaaaa
oit mokona, jgn steam woiiiii...hahaha...tau la first kishhh from ur hubby...hehehe
cik shumi nmpk ke tu, tang mane nk pokus amik gambar...hehehe...perabun tegar dia ni...
tanteeekkkk gmbar ni, me loike...
best moment la, mmg candid....

dat day aku jd bekap potograper utk hr tu, so aku x smpt nk amik gna phone aku, muka pun dh berminyak sakan...ishk...x tuter ok... tp mkcik tu ckp ada satu gmbr aku yg cun,,,hikhikhikhik....tgh tggu dr dia ni...siap mu kalu dok sent okehhhh




0 comments: