CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 18, 2010

ape perasaan anda bila

salam ahad u olzzz

ape perasaan korg bila..

ko baru je hegeh2 nk ngadu, then blm siap complete cite, org tu marah kite, n paling sentap wat xthu...ishk..bg aku mmg sentap n kuang ajar wei... at lis bg la org tu habiskan cite dlu, n then br la nk marah ke ape ke..ni x, asik2 duk ulang ayat sama...tensi aku... then marah ada lagi respon ni lamsum wat mcm kita ni tunggul nokssss...geram x geram x??


terus dr ada mood nk cite, lamsum bertukar kuase aku nk bercerite, then bila kita dh kusut, tnya lak apapasal amoi manyak sidih2...ckp sama anti, anti kasi tulun...lempang kan jugak mkcik ni...

eh korang ni bkn makcik yg aku ngomel2 tu tau..ni kak ja, juz nk show the express muka tu jek yo...kak ja ni understanding whattt...cian akak aku ni...huhu

mau org x marah u olzzz, bila dia kasi dgr mslah dia, org tu dgn tekun dgr, tp bila turn org lain, x layan ko... sedih2, sadissss

0 comments: