CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, July 13, 2010

baju raya

salam u olz...

sblm keyboard ni alju ditekan oleh aku oleh bnda yg mengarut2, aku nk wish takziah dlu utk famgily arwah pak Long aku, arwah meninggal pkul 1 tgh hari td, atas sakit lelah... dh dkt sebulan kot duk hospital, Allah lebih sayangkan arwah..semoga arwah di tempatkan bersama org2 yg beriman...amin....

next is, aku nk mengadu ni...sobsobsob..x habis2 ngadu aku ni kan...aku x kira, korg kna gak bace ni, x aci skip2 okeh, kalu nk skip gak, kna g kt aci2 di batu caves hokaih??? ni la, pasal baju raya aku ni, satu dh jahanam.... ada ke tailor tu rosakkan baju ak, bila aku tnya balika sal jd gni, dia kta kain x ckp, so kna potong kt lengan n tampung...eiiii buruk k baju aku, lengan dia sebelah jd lain, kalu dua2 ok gak, nmpk mcm ala2 trend, ni.... ya Allah, bagi lah kesabaran ku... okeh, mmg baju tu aku mmg x nafi yg kain mmg sikit, 2 meter baju 2 meter kain..tp aku anta kt tailor aku yg lain selama ni okeh jek, bila dpt kain gtu... habis2 dia tarik ke bahu... mmg x pandai kotttttttt.geram tau, baju tu dh la aku mmg berkenan, siap gado dgn kak eni rebut baju tu k.. oleh sebab ai muda, so dia beralah la...hahaha.... tp siyes wei, mmg sumpah aku XKAN hantar dh pasni, mmg harga x mahal, tp KUALITI k yg penting, murah tp kalu baju jd cikai buat ape kan... nyengkit gile ank dia ms aku tnya nape jd gtu...hishhhhhhhhhhhh.... nk je aku tekan keyboard ni kuat2, tnda geram, tp tu la kalu rosak keyboard ni aku gak yg bodoh pasal jahanam kan bnda sdri pasal bnda lain, xmo la.....

ni nuat aku terfikir nk hantar sehelai dua lagik baju ni kt tailor ni....tp tailor lain k..kuasa dh akak nk anta kt ctu, dgr dr cerita, menteri anta baju la, hape la, igt elok la, propa je seme tu... msti korg kta aku ni cerewet kan, okeh aku mmg cerewet, pasal ni aku BAYAR k... bkn free, kalu bnda free aku trma jek without komplen k, ni dh la x mintak maaf , blh buat bodoh jek...

aishhhhh...gerrammmm

0 comments: