CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, July 15, 2010

i wish i could be like them

salam... it's oledy 9.30 pm, n i'm still in front the lappy, doing some works... works la sgt kan...hehehe... wanna gossiping wit samwan, but i can't, my sixth sense kenot bluetooth tonite, hei u, can't u feel the same feeling rite now, please call me pleaseeeeeeee...............

ok, introduction yg melalut, beser la shida, x merapu dlu, melayan perasaan x sah kan, ape gna ada blog, if kt cni pun i kenot marah2 kan...ni kan open view diary i... yg close diary version punya in my heart...

hmmm...dlm bloglist aku, most of the bloggers are mommies, aku ska bace blog dorang, story about their childs, bout their family n wat happen surrounding them.. i really i wish be like them, have a son n a daughter, with my lovely hubby n in our free time, we are together in doing our activities...awwww, can't u imagine that, so so so bahagia... but now, kenot lol, pasal dun have any men in my life, so how come i nk story pasal tu seme??? but... can story bout myself what?? my life pun so bahagia k, so no nid to worry lagi kot, huhuhu...ayat utk sedapkan hati...choiii...

well, today genap 2 minggu aku dh x keje... perasaan aku??? mcm nk g hempuk jek bantal2 skrg utk g tido, then esok bangun...huhu... ok2, lawak spastik dr i.. perasaan mesti la bosan wei, dh la elaun x masuk lagik ni...eiii lagih aku gerammm

elaun, masuk la... aku dh la x ckp kasih sayang, ni xkan x cukup duit lak kot...hukhukhuk

nasib aku cukup tinggi...hahaha, adios....

(sebelum kna boo kan, chow dlu..lalala)


0 comments: