CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, July 12, 2010

jelesssss

salam korang, haiii rajin lak aku mlm ni hapdate dgn 3 story skaligus...rajin la kan, pasal mud tgh ada plus, konfom lama lagik nk ke hapdate tu..hahaha, aku kn ala2 nk duit nuffnang tp x dapetttt pasal xthu nk buat gane...boley gtu?? buta aiteee aku ni ghupernyerrr...hahah

eh korg rase jeles x bila tgk member2 korg yg dh kawen or ada tunang, n lebih teruk anda x mempunyai pasangan pun...sobsosbsosb sedeynya.... pastu yg dh slmt berpunya siap tnya soalan ala2 nk kna pelempang free je dr aku, "eh bila ko nk kawen", "eh bila ko nk ada pakwe"...n kasi lagi panassss, "eh aku dgr ko dh tunang ek".... wakkkkkkk lu........... mangkuk la soalan korg tu, korg pernah hafal rukun negara x? kn rukun negara ada 5.... meh aku dgn rajin tempek rukun negara ni

Maka kami rakyat Malaysia berikrar akan menumpukan seluruh tenaga dan usaha kami untuk mencapai cita-cita tersebut berdasarkan atas prinsip-prinsip yang berikut:

  • Kepercayaan kepada Tuhan
  • Kesetiaan kepada Raja dan Negara
  • Keluhuran Perlembagaan
  • Kedaulatan Undang-undang
  • Kesopanan dan Kesusilaan
hah, korg tau x, dgn x segan n malu korg tnya soalan maut tu kt aku, korg dh langgar prinsip rukun negara yg ke 5 tu.... kesopanan n kesusilaan.... korang tahu knpa? pasal korg x sopan tnya soalan yg membawa kepada kekecikan hati aku tau..huhuhu...aku dh la x ckp kasih sayang, pastu mau lak di tnya soalan gtu...walhal yg tkg tnya tu ad gak yg single bingle...nk kna sepak ni, dri sdri x kawen, x berpunya ada hati nk tnya soalan gtu lak...aishhhh, mak marah ni nokkkkk

malas aku nk marah2 dh ni, back to topic... aku jeles tau tgk kawan aku kawen, ye la dorg dh masuk fasa baru, aku ni gak x gerak2 lagi ni, dgn keje xdak lagik, mmg mcm xda arah tujuan tau..n lebeh teruk rase mcm aku ni x laku hokehhh...mak x cantik ke nyah..mak x menawan ke nyah?? tell me tell me... sian kt aku...hukhukhuk...

korang x kesian ke tgk aku mcm ni...tlg ya jgn tnya soalan sifi2 maut tu lagik... sampai masa aku ajak la korg wei...tulunnnnnnnn

0 comments: