CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 25, 2010

line on off

salam...jgn lupa jawab u olz salam ni, kwb salam wajib k, bg salam je sunat...hehehe
u... i tgh stress ni tau...dh 2 hari communication breakdown, hampagas btul la...org lain x gni pun, dlu xpun, line always tiptop, clean n clear jek, ke mmg btl2 dh konpius line ni, smpai msg sekeping pun x smpai....

line, line knpa buat hal 2 3 hari ni, x 2 3 hari, tp ape yg aku perasan line mcm nk lari kan diri jek... xmo buat coverage ckp je la, jgn la duk on off line tu... sakit hati kiter tau... tlg jgn buat kiter gni okehhh

notamukakakitangan: ayat sengaja diputarbelit fakta, agar aku sorg je tau...mmg sengaja x hingin org lain thu pun...tp pasal nk update kan, tulis gak la, need sesuatu utk di luahkan,.....sadis x aku...sadis kan..... tsk tsk tsk

0 comments: