CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, July 12, 2010

omaigod

salam... hari ni mud dh ok skit compare dgn semalam, yg nk sikit lagik nk jd inkredibel haktuihtuihtuih.......
nyampah tau, nasib baik aku dh redakan diri dgn tnya dia sendirik...jwpan x bape memuaskan, tp hokeh2 la...manusia mane penah puas kan....

ok2 la, x kuangsa aku manjangkan cite yg x berpekdah ni, beter aku cite bnda lain lok...

hmmm, pagi tadi kan, pas aku mandi, stlh bergolek2 atas katil smpai 9 lebey...(ape pnya girl ni kan...future mak mentua...mahap la yek...huhu), aku ni dgn langkah lemah gemalai ala2 model gtu kan, nk g makan pagi...bese la kan, org xdak keje ni yg tanam ubi kayu ni mmg gni time2 dia mkn, ape barang mkn awal kan..dh kta ms byk, di samping ramadhan nk mai ni, kita bese kan diri mkn lewat ni...hhahaa, alasan...sila boo ai sikalam.....

hokeh, then tgh jln tu, aku terrrrrrrrrrdengar satu suare...teng3..hantu kah? tp hantu kejadahnye siang hari kan...hishhhh, x logik k...no la, aku dgr suara bak aku MENYANYI k....ulang taip.... MENYANYI..... walla, besh gak suare bak aku ni, ala2 P Ramlee gtu...eh kan nama bak aku kn Ghazali, ada LI kt blkg, tu yg suare ala2 P Ramlee kot...hahahha, no wonder la suare aku bila nyanyi besh...menurun bak aku rupenye.... hahahaha.... oh no...balingan telur busuk ayam sudah dilemparkan...lariksssssssssssssssss.......

well, ni kan trademark aku...aku kn ska riak takbur plus ska buat org meluat kt aku...lalalala...ada aku kisah???? x kan...sila kuar dr blog ni kalu menyampah...sy taip ni nk bg org yg boleh trma jek, kalu nk wat musuh, sy xmo layan...ececece...semacam je entry nih...

hish mu ni gok shida, cr pasal sokmo kang? ok la, sy mintak mahap k... mud kurang, sguh x popeshenel anda ni la shida... mahap ye u olzzz....

smlm aku g opiz lama, nk main badminton, pastu ada la satu insiden yg membuatkan aku sgt meyampah hokeh...

nk thu x? kalu nk tahu, tggu next entry k...tunggu tau....

0 comments: