CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 11, 2010

pit stop

salam korg..

today xdek mood, eventhough br je habis main badminton kt tmpt keje lama, hati sgt sakit bila kita rase kita ni perlakukan mcm pit stop jek..sekadar utk melepaskan lelah..dan perasaan ini akn terus bercambah selagi tiada kesudahan nya...

aku bkn nye seorg yg reti bermain kata2 utk melafazkan sesuatu perasaan, aku jua bkn pujangga utk menitipkan kata2 puitis....ckp sekadar penjelasan yg trg bin jelas utk aku fahami..tidak...aku x perlukan ayat yg manis utk ubati aku... kdg2 kata2 yg pedas lebih bermakna dr diam seribu bahasa...

plz dun let me in unconscious condition...sedarkan aku dr igauan ini...kejutkan aku dr khayalan ini...uraikan sumpahan ini....

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nk nangis wase, tp xtubik air mata ni... eiii geram nye aku dgn dia ni...sakit hati aku...(tetibe jek minah ni....)....... guaner wei.... btri kong? kedit yillek? seme tu alasan jek tauuuuuuuuuu


0 comments: