CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, July 8, 2010

last day

salam, half tengah hari u olz...huhuhu

have no wonder y, otak aku ni seakan akan jammed bila nk post samtin kt blog ni, pdhal byk story yg nk di share, but i couldn't la, oh gosh...

ok la, i shall start from mane eh...kita start from las day kt tmpt keje aku la ek.... on 30th jun 2010, aku berempat, share modal buat makan2 skit, bkn buat ape pun sgt, buat mee toyeng sama bihun toyeng n agar2 nangka....plus bnda2 ringan skit, munasabah dgn bajet ktrg la kan...hehehehe...

Alhamdulillah, mknan cukup hr tu, plus ada extra utk ktrg bg pekerja utk bwk balik..huhuhu, bkn ktrg msk x sdp k...sodappp...ye lah mak2 ktrg yg masak...hehehehe...nk suh kami masak, aishhhh x berani weh nk bg ramai ummat ni mkn...xpe la kita bg pd yg pakar...huhuhu

mcm bese la, bila dh jmput seme staf n pegawai, mst ada paparazzi kan, dah photographer tu volunteer, maka kami tadah kan muka kami utk bergaye yek.... cheeseeeee....lentok situ lentok sini...klik klik klik, sampai la berpinau...hehehe

tp ya Rabbi, pnt nye mengalahkan buat nasi hr tu, byk bnda nk di kemas hokeh...x termasuk setting arrangement yg brpa kali kna ubah.... alih ctu, alih cni meja....nasib bkn mak yg agkt, kalu x, harus muncung leh sangkut hanger muncul...hahahaha....tp korg mmg the best la, pegawai yg selama ni x brpa ngam, tibe2 on dat day, turun padang, tlg wehhhhh....kezut semut api makshik.... graciass seme...hehehe

harap2 jemputan hr tu, xda yg tertinggal, kalu yg tertinggal makshik mintak mahap hokeh... n thanks to 3 geng bersaudara di BTPNT tu yg blnja kami lunch ms hr last k...thx, tp sowy yek pasal kenot habiskn mknan, pasal i'm oledy full tanki la...hehehehe...ai kan usus kecik jek..hahahah, so xleh sumbat manyak2...supposely 3 bersaudara tu nk blnja hr khamis, but due to i kna pi key elll, so dorg awalkan...alaaaaa...shweet jgk korg ni kan...syg gak kt aku...haahah...

walaupun ada adegan yg pekerja kedai buat muncung sangkut baju, tp di selamatkan dgn mknan yg besh...ada ke ltk pinggan kt ktrg, dia juz hentak2 jek.... sengal.... purkay? purkay? purkay? dtg bulan ka? bajet 3 bersaudara nk ngorat mu ke? or kasi agkt bndera yapoon???

byk lak aku membebel kan..meh la tgk skit gmbr hr tu...hasil nukilan cg amir yg menggunakan kamera D90 beliau...sape2 nk amik servis dia sbgai photographer, sila kontek beliau di nombor 09 627 7100, kate kt operator mau ckp dgn amiruddin mohammad...huhu...cg amir, sy pomot dh cg amir ni, sila bg 5% kalu dpt kastemer..hahaha

kami berempat sebagai host on dat day..hahaha



kami dah penat, hasilnya toye ler..huhu

dif2 kehormat ni..huhuhu

sape kate gua buat mknan x habis, habisss maaaa...see the basin? yg kaler merah tu? ramai ummat yg mkan tu...huhu



0 comments: