CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, July 21, 2010

fenattttttt, tp kna gak update...heheh

salam... 2hr dh blog aku x berhapdate, habuk pun dh ura2 buat misi t'gempar nk menetap kt blog ni...huhu...

smlm x dpt nk update, too tired maaaaa...balik main air, smyg semua waktu, terus gedebak gedebik aku tepuk bantal, then zzzzzzzzzz,kul 9 k, kira awal la aku tito tu, biasa aku tido awal pun, xdek makna nk trus masuk alam mimpi, mst nk kna golek situ golek cni, baru leh tido tu pun bila dh masuk hr baru, baru la leh tido smpai la pg esok..huhuhu, smlm mmg sorgaaaa, tido mmg mantap, mau x mantap, ak off henpon siap2..ngeh2, bgn tido on fon, amik ko berderet msg masuk, suka mak...mlm ni nk buat lagi la...hahaha, verangan....

u...ai igt bila g fmly day ofiz lama i ni, dpt la bergambar kan...hukhukhuk...skali potograper rasmi ai xdtg lak...ala cg amir, awat u x dtg, kalu x, mst melambak muka ai dlm kamera tu...huhu..then dh habis acara kt padang, dlm tgh hari gtu, aku n kak nani wit her fmly berdessum ke air terjun yg kt atas..ape barang mandi kt kolam kn...tu utk budak2 jekk

skali ko, ank2 kak nani xmo naik la plak, eventhough langit dh nk hujan, sekayu ni best utk main air tp kna waspada la bila nk hujan, pasal nati bila hujan, pusat air dia akn muncul n ni la yg sebabkan ramai org lemas, tp dorg juz naik bila siren dh bunyi...baru terhegeh2 nk naik...geram aku..nasib ank org, kalu ank sdra aku ni, ko tau la nasib ko...hmm...bnyi mcm mak tiri kan...heheh

ape2 pun, mmg best main air...mknan x luak, pdn duk main air jek..last2 bila dh terperangkap dlm hujan, br msg2 rase lapor..laku gak mi toyeng i tu, kalu x habis, smallheart i okeh...hehehe

ok la, update yg x seberapa dr me..jmpa di lain entry...bubye...*kiss3*

0 comments: