CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 25, 2010

so poor my lil baby

salam...

kisah 1

smlm dpt berita yg my nephew kna admitted kt kuantan specialist hosp... lung infection plus demam panas...olololo, sian aniq tomei2 i tu... so smlm aku pun dgn parent aku n fmly abg aku g kuantan jenguk dia kt sna... cian dia, cranky jek, pasal x selesa dgn wayar kt tgn tu.... naik seriau aku tgk 3 cucuk jarum ubat k...cian...

akak aku amik sebilik, so depa ank brnk tido dlm tu la kot.... kunun2 pas tgk nephew aku tu verangan la aku nk g east cost mall ke, megamall ke, sekali nan ado, pak menteri ada sekali,bertuah leh g jalan2, nk balik je dia...hukhukhuk, mcm tau2 aku nk kosongkan poket dia...hahaaha

dlm kul 5 ktrg balik ke marang, smpai la umah pkul 10, pasal benti smyg, mkn n g shemall(Mesra Mall daaaa, ni wafi pggil k..)

kisah 2

korang nk thu x, 2 hr lepas ada sekor kucing terbiar mai umah aku, ada org buangla kot,cian tuceng tu k, dh la kurus, pastu kurus n sakit
kucing tu smpt 2 hari je duk umah aku, pasal kucing tu dah mati okeh.........waaaaaaa, sedey gilerrrrrrrrrrrr
xleh trma kenyatan aku jap...aku agak kucing tu mati pasal lapar kot...ello aku bg mkn n minum k...cma kucing tu mcm xdak selera nk mkn, lt mknan dpn hidung dia pun dia x layan, pastu bising pasal lapar..hukhukhuk... dh la kucing tu kaler hitam, then ada highlight kaler gold, kalu gemuk n membesar, mesti cumil, tp nk buat mcm ne kan, umur x panjang, 2 hari pun jd la utk lepaskan gian aku yg nk bela kucing ni...huhuhu....

0 comments: