CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, July 18, 2010

vacation??? without money can kah??

salam u olz... hr ni pantai timur keje except pahang, n ngri lain cti..ok la, facts yg seme dh thu...mukadimah yg borrringgggg...huhuhu, ok2 i admit it, xtau nk buat ape ni u olzz, bosan sgt ni, dh finsan n br sedar n finsan balik, tp still bosan gak, so how come maa??

korg tau x, elaun aku still x masuk lagi nih, haiyoooo, need cash ma, mau g kuantan, beli tu beli ni, n lusa nk g sekayu lak, if xdak duit, mcm ne nk merealisasikan bnda2 tu seme?? mtk2 masuk la esok, tulun la masukkkk, penting ni, emergensi ni nk gna duit, dh la xkeje, then income xde, harap yg ni jela tau...huhu

nasib yg sekayu aku di sponsor, kalu x, fenin aku nk cr duit lgik, tp mknan mst mau bwk gak, xkan nk berlenggang je kan..x sopan yo, bwk la mknan skit, amik hati drebar..huhu, mst org opiz aku dlu x smpt nk windu aku kn, pasal every weekend aku ada kt sana..hahaha, ni ada lagik muka aku, jeng2..pasni nk sembunyikan diri la jap, biar mereka rase kehilangan aku jap, lalala, menjadi ke, hati mu tu kan fragile,leh thn ke, kn sat g pyh lak nk cr seletep bgai ni..huhuhu

k la, nk undur diri dlu, nk menghilang, eceh..poyo of me...

0 comments: