CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, July 12, 2010

whatever

salam... hah... korang dh x sbr ek?? (mcm la ramai sgt yg membaca kan???)

warning... entry ni akn ada ayat yg mencarut or yg negative bagai...sila tutup mata pada ayat kotor, then smbung bce balik ke ayat suci...huhuhu

intro dia, sy k ucap masheh kpda yg sudi bace blog shaye ni... masheh korg..walaupun x memungkin kan aku dpt duet dr nuffnang, tp xpe, asal ada org yg sudi jengah blog ni..wink3

ok, smlm aku kn g opiz , sementara nk nunggu makcik sorg tu bersiap nk g smyang bagai, aku g opiz dlu, jengah meja lama kan...huhu...miss that place la..huhu, then aku masuk opiz, oledy 5 pm pun, mmg time org balik la kan, tibe2....sila bc dgn nada saspender k... masuk la sorg hamba Allah ni, dgn muka toye, berlagak giler, mmg terbaik la muka ketat dia tu, kalu org kta aku ni sentiasa muka ketat, dia lagi ok, mmg award muka paling ketat boleh ke dia hokehhh....

memula, aku ni ckp la dgn kak na kn, nk tggu dia la ni, mkcik ni kalu nk gerak, ada je nk lambatkan...marah betul , dia kalu cepat, if dh xthn nk melunaskan hajat...laju jek gerak..haishhhhhhh.... then dh kta aku ni dh jd ex pekerja kt ctu, mka aku ni dgn rendah diri nya sbgai "akak", tegur la adik ni...tp.......... hampeh ko, lgsg x di tgk aku, lgsg xmenyahut... oh s***, n WTF.... mmg c***** betul la, HOIIIIIIIIIIIIIIIII....KO INGAT KO TU BAGUS SGT KE?????? KALU STKT STATUS MENUMPANG KT TMPT KEJE ORG, WAT2 SEDAR DIRI SKIT, JGN NK BERLAGAK MCM KO YG BERKUASA KT CTU K... siyes k, mmg berlagak nk mampossss, padan la ramai x suka ko..bila org bg nasihat xmo dgr, wat kepala keras dia tu la, ada aku kisah la, pigi mati la, tu je kan ayat ko...aku x kisah ko bace entry, biar ko thu skit, kita ni bila namanye temporary n muda dr org lain, sila wujudkan skit rase hormat dlm diri anda tu ok

ok dah la..malas aku nk membebel byk2, wat tmbh dosak jek, yg lepas2 pun x clean lagih ni...i cincau dlu na... tataiiii

0 comments: