CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, August 21, 2010

cow itu lembu...lembu itu???

salam... dh separuh hari kita pose kan, n dh 1/3 kita menjalani ibadah poser...kuss semangat, ayat x boleh blah, mentang2 poser kan, harus la xleh ckp yg buruk2...heehehe...ate lepas poser mulut ni dh x poser dr ayat yg keji2 la ni....konghifatchoi betul la mu ni...buruk perangai...hehehe

ok la, mls nk melalut, ada nmpk x tajuk kt atas tu? korg penah x sebut tu?? cow tu lembu, lembu tu mu laaaaaaaaaaa......hahahaha, pas tu konfom dpt penumbuk sebijik kalau yg terkena tu cencitip mcm teritip tu ha...hehehe

teringat dlm kelas dlu, kalu cikgu tnya cow tu ape?? harus aku buat2 lupa ingatan n mcm x pandai English la, harus la wei, nati satu kelas gelak pasal jawapan ko akn jd mcm ni haaaa

cikgu: cow tu ape?

student(yg baik ni): lembu cikgu....

satu kelas..... "hahahahaha, dia ngaku dia lembu,hahahahah booooooooooooooh"

ada rasa nk bg penampar x kt kwn2 u olz tu???kuang ajar k.... masa tu xdapet buat pape la kan, dh terkena, so next time no more terkena...huhuhu, bila igt balik kenangan skola rendah, boleh gelak sorg2 k...

then ni latest update...aku kna jd bibik lagik...nmpk gayanye aku kna apply jwtan bibik sepenuh masa je la, dah payah sgt nk cr keje kan...sadisssssssss

2 comments:

maiza said...

pose shida
xleh tampau orang

vanilla ice said...

mai cayang
aku skrg x tampau org daaa
tp aku tapauuu duit org
muahahah