CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, August 28, 2010

helo world

jap ye korang........





fuh...mengah ni.... mengah makan byk sgt..hahahaha... ok tarik napaihhhhh.... salam semua...hehehe

aku ni br balik dr KL bnr nye, bz bnr aku ni kan menjak x keje ni, ke over state jek keje aku..kihkihkih...ak nk apply kerjaya bibik la pasni...gaji x mahal pun, bagi jek kasut bonia ke, carlo rino ke sepasang, then make up brand maybelline jek...haha...suka aku jd bibik, upah menawan wei...tp kali ni aku x amik pun offer akak aku bg, nk blnja kasut la baju raye la, pasal bnda tu aku br je pas beli, so aku rase agak membazir kalu beli...huhu baik kan adik dia yg satu ni...mane ko nk cr adik yg mcm ni....mane u olz...mane???? dah tu nk blnja kasut brand yg mahal2, alahai...bukan standard aku lagi la nk pakai kasut brand mahal tu, x fit dgn kaki aku ni ha...aku pakai brand murah2 sudehhh, org kata sesuai dgn dgn diri ni haaa, tggu aku keje dlu br aku pakai brand yg mencekik darah tu time bila nk bayor k...

ckp pasal sale ni, uihhhh sguh juling mata aku nengok baju2 kt sane...aiyaaaa manyak murah wooo..nape kt ganu ni mahal lok baju nye...heran tahap semut kna pijak jek..huhuhu...
tp kt area pertama complex je la kan, kt ampang park, berganda harga padahal kualiti sama jek, nyesal lak aku x tnya harga kt pertama tu, org dh nk blnja x mo kan, aku dh aim satu baju tu tantekkkkk, kan plain, then ada beads, tp aku x tnya harga pasal kalu jd beli, pyh lak aku nk basuhnyerrr...ater teman ni jenis campak je baju dlm woshingggggggg mashing..hehehe..tet tet tet tekan butang, tggu je gedung gedang nye, angkat jemur...tu pun kalu rajin nk jemur terus,hahahaha larikkk dasar ank dare pelazy tahap cipennn...hehehe

bila nk naik KT ni nk cr selendang ni ek....bakkkkkk nk uit...hehehe, tp kan korg aku x try lagi ni GCB..hari tu mase kt KL dh nk beli tp perut dh kenyang la plak kan, duk melantak kat TheManhattan Fish Market...huhu igt nk belasah la kan, nk mkn skit je ms buka pose tu, huh xde makne nyer, bila dh nmpk air tu...terus aku togok mcm x hengat perut boroi nati..hehehe..sudahnye aku kenyang air...ktrg mkn ape tah kt sana, ada combo yg dori fish, sotong celup tepung, udang bagai tu la, ok la....then aku add lagi pasta carbonara tu ha, x creamy sgt, kering je pasta dia, n boleh ada rambut hokehhhh, sabar je aku, pggil waiter tukar, then haru lagik, dia jatuhkan garfu atas kaki aku, omakkkkkkkkkk sakit hokeh, tp aku ni kan baik di bulan pose... it's okayyyyyyyy, hnya tu je aku mampu kata...senyum tp dlm hati , sabarun minal imannnn...hehehe


sumber dr google

eh korg dh byr belum ni zakat...kalu x better byr awal2..nati kalu lupak..sape mau tanggung dosa?? korg gak kan...hehehe...
ok aku nk stop, byk lak membebel, x baik, kekgi tekok kering...hehee

0 comments: