CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, August 12, 2010

ramadhan

salam semua... dh nk masuk hari ke tiga kita berpuasa kan... uhuhuhu, cpt je mase berlalu... entah3 sedar2 jek, esok nk ghayo..huhu, bj dh siap ke korg??? yg tailor xmau amik tu boli yg siap sdh je la...tp kalu org mcm aku ni harus kna tempah pasal saiz mmg ada, kata badan model kan..hahaha sila ketuk jari dia sekarang, muahaha... ok la aku melalut ni, bkn aku x suka beli yg dh siap tu, tp ada je yg x kena dgn aku baju yg dh siap tu, singkat la, kecik la, ishk serbi x kena la u.... sudahya, ngantor ke tailor jugak la...

untuk kakak aku, kalu nk beli baju kt aku, saiz M ya...hahahaha...sempat lagi kami berkasih sayang kan...heheeh

sbnrnya lame sgt blog ni dh berhabuk kan, xda masa aku nk polish bagai ni, sudahnya berkerak giler la blog ni, alahai sian dia, dlu kemain rajin before g KL nu, pas balik mood tada sampai u olzzz, makanya x berjoget la jari aku ni utk menaip cite kt korg, padahal cite melambak ni....sudahnya hari ni baru tergedik2 nk taip, tu pun ala2 malas jek...hehehe

ok la kamu, hr dh lewat ni, esk nk bgn sahur lak(bgn ker or bgn sekadar gerak org je ni...hehehe)

selamat berpuasa ye korg...

0 comments: