CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, August 14, 2010

ulser




salam u olz... Alhamdulillah hr ni dh masuk hari ke 4 kite pose kan... ke dh ada yg x pose hr ni?? mst ada tu...hehehe...xpe2 klau yg perempuan, can be accepted la,pasal kita kan ada sepesel ekcusessss..hehehe tp kalu lelaki....... dosakkkkkk hokeh...hehehe...

utk fmly aku, dorg dh thu yg aku demam n kna ulser pas balik KL, tu la pasal aku x menghapdate blog ni..ecehhh alasennnnnnn semua...nasib aku ni bkn blogger tegar, kalu x harus nuffnang aku larik kot..huhu

cuba korg tgk muka aku ni ha...chubby je kan... ha ni muka aku sehari b4 aku kna demam n ulser okeh, pnya la aku melantak ms kt KL tu, ruper2 nya nk dpt sakit pas balik Ganu...huhuhu, sadis betul bila aku dh terbiasa mkn byk, then tibe2 ko blh tgk je mknan tu, ye la mau x tgk je kalu bila makan je, ko kuarkan balik...burrrrrrr muntahh da...azab wei kna ulser ni, time ni la baru nk appreciate makanan..hehehe biasa la kan bila dh sakit ni, br nk bersyukur bagai...manusiaaaaaaa

ha ni lak, gmbr aku yg latest pg td, segar dr ladang...hahahaha, ada susut kan...cba tgk tang pipi, sudah tarak ada gelembung2 angin tu ha.... dh kempis okeh...hehhe.... pinggang aku pun lesap se inci...hmmm satu peningkatan ni... dlu nk hilang lemak tepu ni, ya salam...... degil ok lemak aku ni, kna ulser trus hilang skit...tp siyes korg, tobat aku xmo kna ulser da....xpe la gemuk pun, asal sihat....seksa n azab weiiiiiiiiiii



0 comments: