CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, September 1, 2010

are u my true friends???

salam ramadan semua... korg poce x hari ni, mst ada yg ABC ni...hehehe, bese la kan, femfuan Allah dh bg keistimewaan tu kt kita ni ha...janten2 mane ada...ke yg kaum adam ni teringin nk rase ABC gak??? nk ke???

bila ada ABC ni, sng la skit kan nk bg alasan yg korg x poce or semayang kan....(perli ni...hahaha)....

ok la aku dh melalut, bese la dlm blog aku ni kan, kalu x melalut dlu, bkn blog kepunyaan Shida Ghazali la kan...keh3..

ckp pasal sahabat ni kan, aku br je realize yg aku xda lagi kawan yg boleh di jadikan sahabat... BFF mmg ada, tp bg aku BFF bkn btl2 lagi kategori sahabat.... aku masih lagi mencari seorg sahabat yg bkn je blh mendengar mslah aku tp menyelesaikan nya gak... bkn nye time bila aku ada prob dia dengar tp pastu duk lencong ke arah lain.... sorry friends, but this is what i feel rite now...

senario normal aku tgk, eventhough that person tu perangai dia x berapa behave, tp dr segi friendship.... mereka sgt3 loyal ok...kwn mereka kna umpat jek, laju jek dia protect member dia tu, so sape kita nk judge dorg kan... masing2 pun bkn la malaikat sgt nk judge people ni, smpai masa Allah dh bka pintu hati masing2, kembali ke jalan yg benar la kan...termasuk la AKU ni haaaa

aku tahu if ada member aku yg bace ni ha, mst akn ada yg terasa, tp ini ape yg aku rase selama ni.... aku xthu thru medium ape lagik yg aku nk gna pasal if aku ckp dpn2, aku takut aku akn kuarkan ayat yg menyakitkan hati, w'pun aku dh lame aku mememdam rase... i'm sorry again



mai, aku sebenarnya baru nk try link blog org lain ni, mangsa aku ko la...jgn marah...hehehe

0 comments: