CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, September 20, 2010

bertuah betul

salam korg...

zaman skrg ni kalau nk jmput kawen...fuhhhh pnya canggih yoooo
jmput thru msg kt fb okeh.... sabar jek aku
memandangkan org dh jmput, wajib aku kna g...
kang x g kan, kta ape lak kan...
siap la korg yg mane aku penah g wedding korg, korg x g time aku nati..huh!!!!
akn ku cr ke lobang semut merah gtu....
xbwk hadiah xpe, as long as korg meriahkan majlis aku n habiskan lauk tu...kang membazir lak..
tp kalau rase nk bg hadiah pun, my pleasureeeeeeeee....hahahahaha, tmbh koleksi hadiah gtu...nk bg duit tu, nilai yg besar skit yek...hikhikhik

eh korg tau ke apsal aku membebel ni?
aku m'bebel la pasal mber aku ni ha buat cr mcm ni...mcm la jauh sgt umah aku nk g jmput...cit...
tp aku ni kn kwn yg baik hati, maka aku pun pi la gak kn...huhu...ajak si malia sekali..
tu pun ada dugaan gak tu, hampir aku x g...tp Alhamdulillah, niat baik...maka boleh la g ka...huhu


0 comments: