CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, September 3, 2010

hampir2...

salam n morning kamu semua...hehehe....

ole2, mood raye dh dtg kan, seminggu je lg nk pose, then raye, dh ckp ke amal ibadat korg at tu haaa....amboi soalan x hengat dunia kan....laser kemain.. mahaaaappppppp u olzzz

ok la, aku pagi ni ceria skit la compare for the past few days la kan...masalah half settle..half je pun, xpe la, asal dh nmpk solution tu.... Alhamdulillah... mgkin berkat malam 10 ramadan terakhir ni kot...

nati raya ke 3 ni gak mber aku nk tunang, tahniah dear, 2 thun bercinta dh pun melangkah ke fasa baru... aku??? tetttttttttt

0 comments: