CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, September 21, 2010

kerna kau MALWARE...kerana KAUUUUUU

salam korg.... smlm dan sblum aku duk termangu dpn lappy memikirkan nasib diri yg blog kesygan daku kna jgkitan virus...cittttt...berani ko MALWARE nk sakitkan blog cayang ku ini...berani kau berani kauuuuuu.....

tp itu cerita yg dah bermalam malam....heheheh...today atas bantuan K.Nor n Ayie...dgn ini mslh aku dh selesai...xda lagi kerutan2 dahi dan maki makian yg aku bagi kt ko MALWARE....

utk info yg terang lagi berjelas sila la lawat page yg aku dh link tu....sgt2 berguna ok info dorg bg...

sesudah di check , maka kt webmaster tool, blog aku bersih dr insan durjana ini...fuhhhh lega k...skrg ni tgh scan kt Malwarebytes' antivirus...tgk la kot2 ada lagi bnda2 busuk tu kt sistem aku kan...huhu

2 comments:

Ayie said...

ayoyo... sampai berkerut2 ek dahi tu.. hohoho.. setiap masalah ada penyeleseaiannya.. setiap penyelesaian boleh di tambah dengan masalah...

haishh.. apa yg aku merepek ni.. hohohoho

vanilla ice said...

heheheh...nk buat mcm ne...
org yg baru nk bertatih mmg mcm ni...huhu