CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, September 12, 2010

lia tunang

salam... maafkan kalu ayat dlm blog ni x bape sedap nk di bace...maafkan..

kerana saya maha penat sekarang, merempit dr marang ke gong badak, yg amik masa 1 jam.. plus dgn jammed lagik...x termasuk dgn kete yg maha x reti bg signal..oh kamu..... kamu mengurangkan phla di bulan syawal sajek..sadissss

hr ni sy g umah BFF sy lia, ada majlis tunang kata nye, aku g la gak utk mengelakkan mkcik tu berzikir kt tepi telinga aku if aku x g...huhuhu...kan kta x hengat kawan lak..awas mu lia if kta aku x g...hahaha

well mkcik tu hari ni super duper cantik, mekap pun okeh, x bertompok or erti kata lain x mcm tepung gomak..la....

maafkan kwn kita sorg ni, dia kta ke mu ckit...ada ke patot kan duk kta ke kawan aku ni...harus aku pukul bahu dia ala2 manja gtu...hahaha

malas nk potpet,tgk je gmbr yg aku snap.... 2 keping je pun...ahahaha, bnyi mcm byk kan...


see..cantik kan lia.... gmbr yg lain xda dgn aku, ada dgn kmra tuan umah, her fiance n oso kmra abg mie dewa...nati dorg dh tag..aku kasik tayang yoo



0 comments: